Kosto

Rekomandim me Ngjyrë

  • Çmimi 0.25€
  • Kohëzgjatja 1 Ditë

Rekomandim me Ngjyrë

Reklama me ngjyrë është një opsion tjetër I ofruar në platformën tonë për të tërhequr mendjen vizitorëve. Nëpërmjet këtij opsioni reklama tuaj do shfaqet e ngjyrosur në faqen “Kërko Veturë” dhe kështu do të keni më shumë mundësi që të merrni një rezervim për një kohë shumë më të shkurtër.

Mund të zgjidhni njërën nga opsionet ose të dyja bashkë për një efekt akoma më të madh. Pagesa për periudhën e dëshiruar për çdonjërën prej opsioneve mund të bëhet përmes bankës ose personalisht te stafi I platformës sonë.

Shiko Veturën
2020 / Porsche Panamera E-Hybrid Models
  • 4 Ulëse
  • 5 Dyer
  • Automatic
  • A/C
Nga 60€ në ditë km pa limituara
Totali: 60€ Rezervo Tani