Përshkrimi

Vetur me hargjime te vogla,dhe vozitje te mir.

Rezervo Tani

Zgjedhni datat për kohen tuaj përfekte.

Golf 4

Economic
 • 2002
 • Automatic
 • Diesel
 • A/C
 • 5 Ulëse
 • 5 Dyer
Nga 25€ në ditë Rezervo Tani
 • ABS
 • Alarm system
 • Bluetooth
 • CD player
 • Digital radio
 • Keyless central door lock
 • MP3
 • Navigation system
 • USB Voice Control

 • Share:
Veturat e Rekomanduara