Na Kontaktoni

Mund të na kontaktoni shumë lehtë përmes informatave që janë më poshtë, për çdo pyetje që mund të keni rreth faqes si dhe nëse keni nevojë për shërbim teknik nga stafi jonë. Ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur:

Na kontaktoni:Nga E Hëna deri të Premten prej orës 08:00 deri 18:00 

Telefon: +383 (0) 49 143 157

Email: info@rrota24.com

Mbështetje Teknike:Nga E Hëna deri të Shtunen prej orës 08:00 deri 20:00 

Telefon: +383 (0) 49 143 157

Email: dev@rrota24.com