Si funksionon?

Nëse jeni Qiramarrës

Vetëm nëpërmjet dy hapave shumë të thjeshtë, do jeni te aftë të ngisni veturën tuaj të ëndrrave. E vetmja që duhet të bëni është ta kërkoni veturën e deshiruar dhe pasi ta zgjidhni atë, të bëni rezervim për ditët e dëshiruara duke shtypur butonin “Rezervo tani” dhe të lini detaje për kontakt.

Pasi ta keni bërë reservimin, mund të kontaktoni pronarin shumë lehtë duke e përdorur bisedën, që gjendet te pjesa “Rezervime” në profilin tuaj. Fillimisht rezervimi juaj do jetë në pritje të miratimit. Pasi pronari ta ketë shqyrtuar atë do të merrni përgjigje nëse kërkesa juaj është miratuar apo anuluar.

Për më shumë informacione, lexoni pyetjet më shpesh të parashtruara duke klikuar KËTU

Si të Rezervojmë veturë?

 

Nëse jeni Qiradhënës

Thjesht duhet të krijoni një profil falas në faqen tonë duke shtypur butonin “Regjistrohu” dhe më pas të prisni aprovimin e profilit nga administratori I faqes. Pasi të jeni aprovuar mund ta/ti postoni veturën/veturat tuaj/a në pjesën “Vetura”. Kur të merrni një kërkesë nga klienti ju do mund ta kontaktoni duke përdorur bisedën që gjendet te rezervimi. Pasi ta keni shqyrtuar atë, do vendosni nëse ta miratoni apo ta anuloni rezervimin.

Për ta vendosur publikimin tuaj te veturat e rekomanduara ose ta bëni atë me ngjyrë, për të tërhequr më shumë vëmendje dhe për të pasur më shumë shansa që vetura juaj të rezervohet klikoni KËTU

Si të Regjistroheni si Biznes?

 

 

Si të shtoni veturë?