Impressum

Kjo faqe është e mirëmbajtur nga stafi i RROTA24.com, me bazë në Zvicër.

Kontakt elektronik: info@RROTA24.com

Data e themelimit: 2020

Zhvilluar nga: Hatom

RROTA24.com është platformë ku përdoruesit mund të marrin dhe japin vetura me qira.