Politika e privatësisë

RROTA24.com operon https://RROTA24.com/  (“Site”). Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me grumbullimin, përdorimin dhe zbulimin e informacionit personal që marrim nga përdoruesit e Faqes.

Ne përdorim informacionin tuaj personal vetëm për sigurimin dhe përmirësimin e Faqes. Duke përdorur faqen, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë.

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Duke përdorur faqen tonë, mund t’ju kërkojmë që të na jepni informacione të caktuara të identifikueshme që mund të përdoren për të kontaktuar ose ju identifikuar. Informacioni personalisht i identifikueshëm mund të përfshijë, por nuk kufizohet vetëm në emrin tuaj (“Informacion Personal”).

Të dhënat e regjistrit

Ashtu si shumë operatorë të faqes, ne mbledhim informacionin që shfletuesi juaj dërgon sa herë që vizitoni faqen tonë (“Të dhënat e regjistrit”).

Ky Ditari i të dhënave mund të përfshijë informacione të tilla si adresa e Protokollit të Internetit (“IP”) të kompjuterit tuaj, llojin e shfletuesit, versionin e shfletuesit, faqet e faqes tonë që vizitoni, kohën dhe datën e vizitës tuaj, kohën e kaluar në ato faqe dhe statistikat.

Përveç kësaj, ne mund të përdorim shërbime të palëve të treta si Google Analytics që mbledhin, monitorojnë dhe analizojnë këtë …

Komunikimi

Ne mund t’i përdorim informacionet tuaja personale për t’ju kontaktuar për buletine informative, materialet e marketingut ose promovuese dhe informacione të tjera …

Cookies

Cookies janë skedarë me sasi të vogël të të dhënave, të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe interneti dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.

Ashtu si shumë webfaqe të tjera, ne përdorim “cookies” për të mbledhur informacione. Ju mund të udhëzoni shfletuesin tuaj për të refuzuar të gjitha cookies ose për të treguar kur një cookie është duke u dërguar. Megjithatë, nëse nuk i pranoni cookies, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Faqes tonë.

Siguri

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit në internet, ose metoda e ruajtjes elektronike, është 100% e sigurt. Ndërsa përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme nga tregu për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund ta garantojmë sigurinë absolute të saj.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Kjo Politikë e Privatësisë është efektive nga 20.01.2020 dhe do të mbetet në fuqi përveç në lidhje me ndryshimet në dispozitat e saj në të ardhmen, e cila do të jetë në fuqi menjëherë pasi të jetë postuar në këtë faqe.

Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar ose ndryshuar Politikën tonë të Privatësisë në çdo kohë dhe ju duhet të kontrolloni këtë Privacy Policy periodikisht. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i Shërbimit pasi të paraqesim ndonjë ndryshim në Politikën e Privatësisë në këtë faqe do të përbëjë pranimin tuaj të ndryshimeve dhe pëlqimin tuaj për të qëndruar dhe të jetë i detyruar nga Politika e Ndryshuar e Privatësisë.

Nëse bëjmë ndonjë ndryshim material në këtë Politikë të Privatësisë, ne do t’ju njoftojmë ose nëpërmjet adresës elektronike që na keni dhënë, ose duke vendosur një njoftim të shquar në faqen tonë të internetit.